Energymassage
Sund Aktiv Livsstil

OM MIG och MITT TEAM.

Jag heter Jimmy och är utbildad inom vård/omsorg och har arbetat med detta i 20 års tid. Jag  startade Energymassage för att jag brinner för friskvård, näring och hälsa. Mitt intresse för just energimassage hade sin början på Drottninggatan i Stockholm där jag fick denna massage på stan på en stol med kläderna på. Jag kände efteråt ett lugn och var samtidigt sprudlande av energi.

Efter detta så började jag leta upp kurser där det ena ledde till det andra. Egentligen skulle jag bara ha detta som ett komplement till mitt arbete inom vård/omsorg. Det visade sig att behovet av massage var större än jag tänkt. Nu har jag företagsuppdrag och privatpersoner som kommer och besöker mig för att få glädje av just massagen. 

Jag håller till i Centrala Avesta.  Som komplement åker jag gärna runt i landet och finns lite över allt. Jag också ett brett kontaktnät inom och utom Sverige, som jag byggt upp genom åren och kan därför på så sätt ge dig den friskvård och upplevelse som du vill ha vart du än befinner dig. 

Jag arbetar utefter måtto Sund Aktiv Livsstil som jag också lever efter. Jag brukar säga att det är det lilla som räknas varje dag. Följ mig på Instagram (nedan) eller via Facebook för nyheter. Låt dig inspireras till en härlig livsstil där din framgång i hälsa och välbefinnande är en resa och inte en destination. Du kan även titta in på min hemsida för äventyr, stora som små, jorden runt på www.freeclimb.se där jag kombinerar mina äventyr jorden runt med att även supporta olika välgörenhetsprojekt.

TEAMET.

Idag har jag ett nätverk av duktiga massörer och andra inom friskvård och hälsa. Vi verkar inom och utom landet och hjälper just dig eller ditt företag. Du kan höra av dig till oss för privatbokning av massage, klassisk, idrotts, shiatsu eller energimassage. Vi sysslar  även med Qigong, Taichi, Yoga och spabehandlingar.

Jag har bland annat stått på Bokadirekt Galan, Bokadirekts monter på hälsomässan, på Vind Mässan, haft ett seniorboende där vi masserade de boende, samt på en bokklubb och många mer ställen där det har varit väldigt uppskattat med våra tjänster.

Det är endast din fantasi som sätter gränser för vad ni vill ha. Kontakta oss så sätter vi dig i kontakt med någon av våra duktiga medarbetare. Givetvis så är alla vi samarbetar med ansvarsförsäkrade, har utbildning och har F-Skatt.