Energymassage
Sund Aktiv Livsstil

Företagsbokningar.

Friskvård för personalen på företaget höjer inte bara välbefinnandet och minskar sjukskrivningarna utan ni får även en mer positiv personal som arbetar bättre och stannar längre på arbetsplatsen då personalen får en sak som de uppskattar väldigt mycket.

Vi är på en hel del olika arbetsplatser och flera av dom minskade sina sjukskrivningar med upp till 35% när de anlitade oss för friskvårdstjänster. Vi kan idag erbjuda dig olika paket med friskvård och den som är mest populär är Energimassagen där du sitter på en stol med kläderna på. Massagestolen tar ingen plats och kan göras i princip vart som helst. Massagen är tidseffektivt och släpper spänningarna. En effekt som sitter i lång tid är att massagen ökar energin i kroppen.

Givetvis kan vi även erbjuda klassisk svensk massage och tjänster inom friskvård och hälsa. Vi skräddarsyr din dag på företaget för din personal. 

För att friskvården ska få effekt så bör ni boka detta återkommande under en längre tid. Vi kan skräddarsy en dag där ni vill ge din personal lite extra. Det kan vara när ni uppnått ett mål, eller när ni vill ge en extra fin gåva till era besökare på t ex en mässa. 

Vi har förutom att ha varit ute på företag även varit på personalmöten, homepartyn, bokklubbar, på äldreboenden samt på mässor och event.

Kontakta oss redan idag via vårt kontaktformulär eller ring 0703 513 803. Ni kan även boka in ett telefonmöte där ni kan få veta mer vad vi kan erbjuda speciellt för er.